Vorige week was ik jarig. Ja ja 26 jaar alweer! Maargoed, daar zal ik het maar niet te lang over hebben. Ik heb een super leuke dag gehad! In de ochtend werd ik al rond 8 uur verrast met ontzettend leuke cadeaus. Van mijn vriend kreeg ik deze mooie bijzettafel van Loods 5 en ook nog twee opbergmanden. Ik was echt compleet verrast, want ik had dit totaal niet verwacht. Je gaat toch stiekem altijd een beetje nadenken over wat je misschien zou kunnen krijgen.. Nou hier had ik niet eens over nagedacht. Dus mijn dag was gelijk geslaagd!!

Ik had al een aantal keer doorlaten schemeren dat ik zo’n bijzettafel onwijs leuk zou vinden. Maargoed, ik vind zoveel leuk. De bijzettafels van het merk Zuiver had ik al eerder op het oog. Deze hebben ook een marmeren blad, maar zijn dan rond. De bijzettafel van Loods 5 lijkt daar erg veel op, maar heeft dan een vierkant blad, wat ik eigenlijk mooier vind. Ik heb al veel ronde bijzettafeltjes dus dat deze vierkant is vind ik juist heel mooi.
De tafel is iets strakker en is ook erg functioneel. Marmer is helemaal een trend op dit moment. Het is weer helemaal terug in het woonbeeld. Marmer straalt kalmte, rust, en luxe uit. Daarbij is het materiaal ook nog eens ontzettend praktisch.

De leuke manden zijn van Karwei. Je ziet ze nu ook heel veel terug komen in het woonbeeld. De manden zijn ontzettend handig. Handdoeken, tijdschriften, plaids of kussens, je kunt alles stijlvol en trendy opbergen in deze manden. Ze zijn gemaakt van zeegras en zijn dus echt super sterk. Ze zijn deels grijs afgewerkt, wat ze een heel speels en trendy uitstraling geeft. Echt ontzettend leuk om mee te variëren.

 

Zo leek het me ook leuk om mijn grote cactus erin te plaatsen. Je begrijpt dus wel dat ik hier helemaal gelukkig van word.
Het tafeltje is van de Loods 5 collectie 50×50 € 75,00 en de manden zijn van Hoomstyle en verkrijgbaar bij de Karwei € 12,95 per stuk