Fraai Terschelling

Afgelopen weekend was ik voor twee dagen op het prachtige Terschelling. Twee dagen is zo kort maar wat is het altijd heerlijk om er weer even te zijn. Zodra ik de boot op stap zit ik helemaal in dat vakantie gevoel. Even helemaal weg.
Het is niet zo gek dat ik verliefd ben op dit eiland. Ik kom er al van jongs af aan. Mijn roots liggen op Terschelling dus heb ik altijd een beetje een gevoel van thuis komen. Mijn oma Baudina (naar wie ik vernoemd ben) was een echte Terschellingse. Als kind vierden wij altijd onze vakantie hier en sinds dien probeer ik eigenlijk elk jaar wel paar dagen naar Terschelling te gaan, en dat lukt wel aardig.

 

DSC_0427

image (45)
DSC_0430

 

Naast dat je er heerlijk kunt wandelen, fietsen en van de prachtige natuur kan genieten, kan je er ook heel erg leuk winkelen.Nu nog leuker met de komst van ‘Fraai’. Deze leuke winkel zit in de Torenstraat en is een mix van kleding, interieur en lifestyle artikelen. Ze verkopen super veel leuke merken waaronder ook veel Scandinavische en Nederlandse merken. Zo verkopen ze bijvoorbeeld: Jots, Housedoctor, Zuiver, Sukha, Hay, Zoedt  Emi.frl en ook leuke en betaalbare kledingmerkjes als Numph, Selectedfemme, Softrebels, Yaya en asfvlt. De artikelen zijn goed op elkaar afgestemd en in balans. Echt een winkeltje waar je niet met lege handen thuis kan komen. En ik dus ook niet.. Ik kocht een stoere vaas van gerecycled rubber van het merk Dacarr. De apparte vaas heeft een rubberen lint dat om een kunststof buis is gewikkeld.
Functionaliteit, gerecycleerde materialen, tijdloos design en respectvolle fabricage zijn vier even belangrijke eigenschappen van deze Dacarr vaas. Verder kocht ik ook nog een kussenhoesje van Housedoctor en een canvas poster met tekst.

 

image (44)image (43)

 

 

Beneden in de kelder hebben ze ook nog een gedeelte met mannen kleding en accessoires Dus kon mijn vriend ook niet met lege handen thuis komen en kocht een leuke blouse van het Deense merk Anerkjendt. We zijn allebei erg fraai geslaagd, dus als je eens naar het mooie Terschelling gaat is een bezoekje aan aan deze winkel zeker een must!
Het is een aanwinst voor het eiland waar we hopelijk heel snel weer een bezoekje aan mogen nemen.