Interieur Advies

Interieur

 

 

Kleur – en Interieuradvies

Om je goed te voelen in je eigen huis is het belangrijk dat het interieur goed aansluit bij jouw persoonlijkheid, style en wensen.

Ieder  mens is anders, en ieder huis is anders, maar voor vrijwel iedereen is het een plek waar je lekker op je gemak wilt voelen. Iedereen heeft weer andere behoeftes. Dit heeft ook  te maken met de fase in het leven. Wonen met kinderen of alleen,  veel thuis zijn of juist weinig. Dit zijn allemaal omstandigheden die een grootte invloed kunnen hebben op de inrichting van jouw huis. Al deze factoren zijn belangrijk om tot een woonomgeving te komen die past bij al jouw wensen en behoeften.

Soms ontbreekt het aan inspiratie of kom je er (samen) niet meer uit. Hoe vind je de juiste indeling voor de meubels of zijn er manieren om een ruimte groter te laten lijken, of ontbreekt het aan gezelligheid.Allemaal dingen waar je tegen aan kunt  lopen tijdens het inrichten van een huis.Soms kunnen kleine aanpassingen al zorgen voor een groot effect. Als je wensen en behoeftes ,wat betreft het interieur veranderen ,is het fijn als iemand mee kan denken over hoe deze wensen kunnen worden ingevuld.

Tijdens het interieuradvies krijg je deskundig advies, handige tips en leuke ideeën waar je gericht mee aan de slag kunt. Samen bespreken we jouw woonstijl(en) en woonwensen om te komen tot een passend advies die bij jouw wensen past. Met jouw persoonlijke spullen, je favoriete kleuren en misschien wel nieuwe meubels en accessoires  maken we van jouw huis een “thuis”.

Een kennismakingsgesprek waarin we alle interieurwensen bespreken is het beginpunt van elk advies. Wat je ook verlangt of waar je ook tegenaan loopt, elk ontwerpt wordt speciaal voor jou gemaakt, afgestemd op jouw woonwensen. Een afspraak is makkelijk gemaakt door het contactformulier hieronder in te vullen.

 

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]