Over Mij

image (24)

Even voorstellen…

Inspiratie is overal om ons heen: op straat, in winkels, tijdschriften , internet en blogs. Ik ben continu bezig met de nieuwste trends en het laatste nieuws op gebied van interieur en styling. Dat geeft mij energie en ik vind het heerlijk om met mooie dingen bezig te zijn. Van jongs af aan heb ik al een enorme passie voor interieur en alles wat daar bij komt kijken. In 2012 ben ik afgestudeerd als interieurstylist aan het Cibap te Zwolle. Mijn afstudeerstage liep ik bij de Woonfabriek Amsterdam ,op de afdeling styling. Hier heb ik mee mogen werken aan mooie projecten en mijn creativiteit verder kunnen ontwikkelen.

Daarna ben ik Interieur advies gaan geven bij de Woonfabriek en ben ik voor mijzelf begonnen onder de naam Beau interieur&stylingadvies. Na een super leuke tijd van wonen en werken in Amsterdam en Haarlem besloten mijn vriend en ik toch weer terug te gaan naar onze roots. We wonen nu in een prachtig oud pandje in de binnenstad van Sneek.

Ik raak continu geïnspireerd en zit altijd vol met ideeën. Ik vind het heerlijk om mijn inspiratie weer te delen met anderen, vandaar dat ik ook begonnen ben met bloggen. Op deze site wil ik jullie op de hoogte houden van de nieuwste trends en leuke weetjes op interieur gebied, maar ook tips&trucs  delen of leuke DIY projecten. Kortom, op deze site vind je alles wat ik leuk en interessant vind om met jullie te delen.

 

Mijn woonsmaak:

 ‘Stoer en licht, met een mengelmoes van oude geleefde materialen en spullen met een verhaal, moderne items en grafische details’