Styling Beautysalon Maggie’s

Het begon allemaal afgelopen zomer, ik was heerlijk aan het genieten van mijn vakantie in Indonesië, toen ik een berichtje kreeg van Magda Scheltema (Eigenaresse Maggie’s)De vraag was of ik haar zou willen helpen met de styling van haar nieuwe beautysalon. Het leek mij natuurlijk ontzettend leuk om zo’n nieuwe uitdaging aan te gaan. Dus, zo gezegd zo gedaan.

De super enthousiaste Magda is een paar jaar geleden begonnen met haar eigen spray-tan Salon. Dit is een makkelijke en gezonde manier om een mooi bruin kleurtje te krijgen. Als eerste spray-tan salon van Friesland is Maggie’s- spray uitgegroeid tot een succesvolle Beautysalon. Naast spray-tan bieden zij nu ook andere behandelingen en producten aan zoals wimper- en , hairextensions,  schoonheidsbehandelingen en lashlifting. En ja als je dan zo’n professioneel bedrijf hebt dan hoort daar ook een professionele ruimte bij. Dus tijd voor een nieuwe locatie.

decoratiespiegelbeautysalon

De nieuwe Locatie is in het oude politiegebouw van Sneek. Nee, niet echt iets waarbij je gelijk denkt aan beauty en wellness. Aan mij dus de taak om er een prachtige salon van te maken. Magda gaf aan dat ze altijd al droomde van een mooie bloesemboom of paar bloesemtakken. Het oosterse sfeertje spreekt haar heel erg aan. Met dat in mijn achterhoofd ben ik aan de slag gegaan. Na een aantal brainstorm sessies samen kwam ik met het moodboard. De kernwoorden voor het moodboard waren: warm,luxe en rust. Het is erg belangrijk om met een moodboard te beginnen. Dit is altijd de basis waar je mee gaat werken. Door middel van kleuren,materialen en vormgeving geeft het goed weer welke sfeer en gevoel je wilt creëren. Het is dus veel meer dan alleen paar leuke afbeeldingen.

bloesemtak styling

 

Ik heb gekozen voor een rustige basis met gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. Het geheel heeft nu een warme en luxe uitstraling gekregen. In de ruimte zijn de baksteen muren heel goed zichtbaar, waardoor het een kille uitstraling had. Daarom heb ik ervoor gekozen alle wanden in een warm grijze kleur te verven. Hierdoor kreeg de ruimte gelijk al veel meer rust. Door de juiste meubels en accessoires toe te voegen is het een mooi geheel geworden. In het moodboard vind je ook een goud tint. Deze kleur komt weer terug in de accessoires. In combinatie met alle rustige aardse tinten geeft dit net wat meer pit en zorgt dit voor een luxe en warme sfeer.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? Maak dan snel een afspraak bij Maggie’s Beautysalon . Magda laat je graag met al haar enthousiasme haar nieuwe salon zien aan de van Giffenstraat 6 te Sneek.

Liefs, Boudien

 

                  Oud                                                                                               Nieuw

oud