VTwonen&designbeurs

 

Ook dit jaar bezocht ik de VTwonen&designbeurs (voorheen de Woonbeurs) Tot mijn grote verbazing kwam ik er achter dat dit alweer de 10e keer was dat ik de woonbeurs bezocht. Voor het eerst toen ik 16 was en net begon aan mijn opleiding Interieur&Design. In die tien jaar is er heel veel veranderd, zo waren er “vroeger” altijd vijf zalen en moeten we het de laatste jaren doen met drie. De beurs heeft een moeilijke periode achter de rug maar het lijkt weer de goede kant op te gaan. Dat was te merken aan de enorme drukte, ik moest erg mijn best doen om paar goede foto’s te kunnen maken. Natuurlijk is het ook niet zo slim om op zondag te gaan, maar dit kwam nou eenmaal het beste uit.  Mooi om te zien dat er zo veel belangstelling is voor de beurs. Je ziet dat de economie weer de goede kant op gaat en dat mensen weer meer durven met hun huis. Of je nou een nieuw huis gaat kopen of gaat verbouwen er is voor iedereen genoeg inspiratie om op te doen tijdens de VTwonen&designbeurs.

 

Tijd van komen en gaan.

 

Natuurlijk zijn er altijd leuke nieuwe merken of ontwerpers te zien op de beurs maar helaas moeten we soms ook afscheid nemen. Zo was dit jaar de eerste keer zonder de 101 woonideeën wat ik erg jammer vond. Daarentegen was het ook de eerste keer dat het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl met een inspiratiehuis op de VTwonen&designbeurs stond. Persoonlijk heb ik niet zo veel met deze stijl, maar ik kon deze stand zeker wel waarderen.

Ook nog redelijke nieuw op de woonbeurs is karwei. Vorig jaar hadden ze al flink een statement gemaakt met hun prachtige stand en ook dit jaar was de stand van de bouwmarkt weer mooi om te zien. De karwei slaat de laatste jaren een andere weg in wat ze naar mijn mening erg leuk doen. In samenwerking met VTwonen en Woood hebben ze een hele leuke hippe en eigentijdse stijl weten neer te zetten.

 

wood tafel

Karwei kapstok

 

karwei stand

karwei accessoires

 

VTwonen Huis

De inspiratiehuizen van de bladen  vind ik altijd zeer de moeite waard. Mijn persoonlijke favoriet is toch wel het VTwonen Huis. Vorig jaar hadden ze echt een fantastische stand met de VTwonen Barn, een soort woonboerderij die van top tot teen prachtig was ingericht en gestyled.  Ook dit jaar was het VTwonen Huis weer prachtig, de echt VTwonen- tijl kwam weer duidelijk naar voren. De sfeer van het ruim 2 verdiepingen hoge huis was robuust, groen, stoer en rauw. Mix and match tot in de puntjes.

 

vtwonen-design-beurs-2015-Woonblog-Stijlvol-Styling-www.stijlvolstyling.com-SBZ-Interieur-Design244-1280x720

vtwonen beurs

DSC_054411910213_1627653437508683_1951798933_nvtwonen stand